HOME PAGE >> Articles >>

Conversion Calculator !

Italian Recipes zzx012
Italian recipes cv01
anna maria volpi italian chef x01
our Italian Cooking
Publication or use of pictures, recipes, articles, or any other material form my Web site, on or off-line without written permission from the author is prohibited. If you would like to use my articles on your Web site or in your publication, contact me for details. Avoid infringing copyright law and its consequences: read the article 7 Online Copyright Myths by Judith Kallos
Read our
before using
our site
Linking Policy
Advertise with us
Copyright © 2003 - 2011 Anna Maria Volpi - All Rights reserved.
Anna Maria's Open Kitchen Site Map

site map



about us

Some More Hot Topics You'd Like to See adv.
Anna Maria Suggests

Extra-Virgin Italian Olive Oil

The Best Selection of Italian Extra-Virgin Olive Oil Choose among the finest. FREE SAMPLE !!

Balsamic Vinegar from Modena

Buy from the source Authentic Aged Traditional  Balsamic Vinegar from Italy

Imported Italian Olives

Sicily, Apulia, Lazio, Liguria, and More...The Best Selection of Succulent Italian Olives Oil

Infused Extra-Virgin Olive Oils

Spice up your dishes with Infused Flavored Italian Extra-Virgin Olive Oils. ALL NATURAL!

The Italian Dishes Puzzle
Match the dishes with their Italian region of origin
1. Abbacchio
2. Arancini
3. Bagna Cauda
4. Bigoli
5. Caponata
6. Cialzons
7. Crostini di fegato
8. Erbazzone
9. Frico
10. Grissini
11. Maccheroni alla Chitarra
12. Minestra Maritata
13. Orecchiette
14. Ossobuco
15. Pesto
16. Pizza
17. Porceddu
18. Ribollita
19. Risi e Bisi
20. Risotto with Saffron
21. Sagne Chine
22. Saltimbocca
23. Tortellini
1-b, 2-c, 3-c, 4-a, 5-b, 6-a, 7-b, 8-b, 9-b, 10-a, 11-b, 12-c, 13-c, 14-b, 15-c, 16-b, 17-a, 18-a, 19-b, 20-a, 21-c, 22-a, 23b.
a) Sicilia, b) Lazio, c) Toscana
a) Piemonte, b) Veneto, c) Sicilia
a) Lombardia, b) Campania, c) Piemonte
a) Veneto, b) Sicilia, c) Toscana
a) Liguria, b) Sicilia, c) Friuli-Venezia Giulia
a) Trentino-Alto Adige, b) Lombardia, c) Lazio
a) Piemonte, b) Toscana, c) Veneto
a) Abruzzo, b) Liguria, c) Piemonte
a) Veneto, b) Friuli-Venezia Giulia, c) Toscana
a) Piemonte, b) Puglia, c) Liguria
a) Lazio, b) Abruzzo, c) Sardegna
a) Toscana, b) Puglia, c) Campania
a) Campania, b) Sicilia, c) Puglia
a) Liguria, b) Lombardia, c) Veneto
a) Piemonte, b) Veneto, c) Liguria
a) Veneto, b) Campania, c) Lazio
a) Sardegna, b) Sicilia, c) Puglia
a) Toscana, b) Lazio, c) Sardegna
a) Piemonte, b) Veneto, c) Friuli-Venezia Giulia
a) Lombardia, b) Veneto, c) Toscana
a) Lombardia, b) Lazio, c) Calabria
a) Lazio, b) Abruzzo, c) Campania
a) Toscana, b) Emilia-Romagna, c) Liguria